Verduurzaam uw woning met het  Isolatie Collectief

✓ 20% Collectiviteitskorting
✓ Online offerte
✓ Altijd 10 jaar garantie

 
iStock_000045333926_XXXLarge1.png
 
Isolatie Collectief

Isolatie Collectief

Het Isolatie Collectief bundelt de vraag naar spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Wij werken met een uniek inmeetsysteem op afstand. Met onze collectieve initiatieven zorgen we voor een groener Nederland.

pexels-photo-314937.jpg

Regionaal Energieloket

Het Regionaal Energieloket organiseert een grote isolatieactie. Na succesvolle isolatieacties vorig jaar in de gemeenten IJsselstein, Bunnik en Stichtse Vecht, zijn dit jaar de gemeente Utrecht, Zeist en Nieuwegein aan de beurt.

Online besparingsplan

Online besparingsplan

Met behulp van ons geavanceerde inmeetsysteem kunnen wij voor u een besparingsplan op maat maken zonder eerst langs te komen. Met behulp van cyclomedia-, google pro- en BAG gegevens kunnen wij u woning nauwkeurig inmeten.


0
0
0

ONZE ENERGIEBESPARENDE
MAATREGELEN

Spouwmuurisolatie • Vloerisolatie

 
Bg Green.png
 

Online besparingsplan

✓  Wij meten uw woning op afstand in
✓  U ontvangt een persoonlijk besparings- en investeringsplan  
✓  Advies van onze deskundige adviseurs  

Met behulp van ons geavanceerde inmeetsysteem kunnen wij voor u een besparingsplan op maat maken zonder daar eerst voor te hoeven langskomen. Met behulp van cyclomedia-, google pro- en BAG gegevens kunnen wij u woning nauwkeurig inmeten. Als onze deskundige adviseurs uw woning hebben ingemeten krijgt u een melding en kunt u uw persoonlijke plan in ons klantenportaal bekijken.

 
 

Prettig contact

“ Door mee te doen aan de inkoopactie van het Isolatie Collectief was dit een interessant aanbod. Daarnaast zijn de rentestanden op dit moment zo laag dat we het geld beter kunnen investeren in isolatie. Isoleren geeft namelijk een veel hoger rendement dan de bank. Het contact met het Isolatie Collectief hebben wij als zeer prettig ervaren. We hebben een ernorme waardering voor de adviseurs die ons hebben geholpen. Een 10 is wel heel hoog maar we zouden toch wel heel graag een 9 willen geven. Wij zijn over het hele proces dik en dik tevreden.”

— FAM. AALDERS (VEENENDAAL)

 
referentie 2.png