Meer wooncomfort en 30% besparen op uw gasrekening!

Direct besparen op de energierekening ✓
Een behaaglijk en comfortabele woning   ✓
De woningen zijn vaak binnen 1 dag al van isolatie voorzien ✓
Een warmere woning in de winter en koeler in de zomer ✓

Spouw vullen parels JeroenB liggend muur.png
 
 

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Het isoleren van de spouwmuur met isolatiewol is een uitstekend middel tegen de alsmaar stijgende energiekosten. Voor spouwmuurisolatie met wol maken wij  gebruik van het unieke isolatieproduct HR IsoWool. HR IsoWool is een hoogwaardig isolerende minerale wol die met name geschikt voor het isoleren van spouwmuren en zoldervloeren.

Spouwmuurisolatie met minerale glaswol

Een dubbele muur met ruimte ertussen (de spouwmuur) scheidt uw woonkamer van de buitenlucht. Het is belangrijk dat deze spouwmuur goed geïsoleerd is. Dit voorkomt dat warmte verloren gaat en kou binnenkomt. Bij een nieuwbouwwoning wordt de isolatie tijdens de bouw aangebracht. Bij oudere huizen is de spouwmuur vaak ongeïsoleerd. Spouwmuurisolatie is een relatief kleine ingreep aan uw woning. Het is dan ook niet van belang dat u aanpassingen aan uw woning doet alvorens er geïsoleerd kan worden. Bekijk hier onze werkwijze.

 
 
 
 

HR IsoWool

Het Isolatie Collectief maakt gebruik van HR IsoWool. Het isoleren van de spouwmuur met minerale glaswol is een uitstekend middel tegen de alsmaar stijgende energiekosten. Voor spouwmuurisolatie met wol maken wij gebruik van het unieke isolatieproduct HR IsoWool. HR IsoWool is een hoogwaardig isolerende minerale wol die met name geschikt voor het isoleren van spouwmuren. De minerale glaswol heeft een Rd-waarde van 1,76 bij 6 cm spouw.

 

✓ Prijs/kwaliteit
De minerale glaswol is een product met een erg goede prijs/kwaliteit waardering.

✓ Optimale vulling
Optimale vulling en verdeling in de spouwmuur zonder kans op inzakking.

✓ Vochtwerend
De wol is vochtwerend, waterafstotend en dampdoorlatend.

✓ Akoestische waarde
HR IsoWool beschikt over een prima akoestische waarde.

 
 
Spouwmuur bg.jpg
 
 

Ontdek wat u kunt besparen